Härligaste sommarbilden

2013-02-28 ♥ 20:45:23

Jag och alexandra.. Saknar de sjukt mycket


svar på tal

2013-02-28 ♥ 18:11:00
Vart kommer den ifrån?
Svar: Den kommer ifrån gina tricot

Hej! vart har du köpt dom Hollister byxorna? 
Dom var jätte fina.
 
Svar: Fick dom i julklapp men tror dom är beställda på hollisters hemsida :) tack!!
 
Vad heter passet? :) vad gör man?
 
Svar: Det var indoor walking.. Man har tränar med en crosstrainer och gör intervaller hur jobbigt som helst men grym träning !!
 
Hur får du att menyn"senaste inläggen, kategorier, arkiv, design" ligger ner ?:)
 
Svar: Kan tyvärr inte svara på den frågan eftersom jag inte gör mina egna designer
 
Har du slutat i fotboll?
 
Svar: Har en paus..
 

tävkte bara fråga, vad har du för strolek på din juicy couture suit? :)
Svar: Jag har S :) 
 
Kan du inte filma när du hoppar nån mer gång? Skulle vara jätte kul! 
Du och Amber är så himla fina tillsammans, perfection!!
 Svar: Har massa filmer så kan lägga upp några !! Åh tack så jätte mycket 
 
 
 
 

Trevligt, trevligt

2013-02-28 ♥ 11:35:24

Hann inte blogga imorse så gör ett snabbt inlägg nu.. Dagen har gått upp och ner men ändå är jag på världens bästa humör !!
Men efter skolan åker jag till stallet så bloggar efter det

Oseriösa tjejer


Hoppträningen -

2013-02-27 ♥ 21:06:57
Idag så va det hoppträning för Christian, Amber kändes riktigt bra under hela passet, det går verkligen bara bättre och bättre !! Måste bara lära mig att verkligen ta tillbaka honom imellan hindrerna.
 Tyvärr gick det inte bra för Agnes, katten bara stegra och sånt så när hon skulle hoppa en gång åkte hon av och drog ner hela hinderstödet med huvudet (om jag fatta det rätt) så hon har kanske åkt på en hjärnskakning, stackarn, hoppas verkligen det gick bra !! Tycker ni ska gå in och kolla hennes blogg och även kommentera.. http://agnesstahlqvistgaard.blogg.se/.. 
Men nu måste jag plugga massor av läxor..
världens bästa

True words

2013-02-27 ♥ 12:05:27


Godmorgon '

2013-02-27 ♥ 07:27:10

Idag är det världens segaste dag !! Alla tråkiga lektioner.. men ikväll ska jag hoppträna för Christian så det blir nog en grym dag ändå !


MRL

2013-02-26 ♥ 20:18:32

kom hem från MRL för en timme sedan, älskar det passet !! Förlåt för dålig bloggning idag men hade ingen inspiration


Tuesday

2013-02-26 ♥ 07:19:46

Godmorgon ! Om en liten stund går jag till skolan, slutar sent så det är tråkigt men dagen brukar gå fort ! Efter skolan ska jag plugga sedan åka till gymmet!
Puss


Home

2013-02-25 ♥ 17:30:21
Dagen gick hur snabbt som helst, har dock haft sån träningsvärk i benen så har kanppt kunnat gå haha..
Efter skolan tog jag och Agnes bussen till stallet, skynda oss där, eftersom hästarna fick massage idag så skritta vi bara ut och Katten & Amber va galna, vet inte hur många gånger Amber sparka halft bakut men gick bra tillslut.. Men kom hem från stallet vid halv 5 så det var skönt ! Nu ska jag sätta mig och plugga vilket inte alls är roligt men ett måste
Hej osminkad tjej..

Måndag

2013-02-25 ♥ 07:39:14

Just nu är jag Påväg till skolan, får se när jag kommer fram för känns som jag ska blåsa bort..

Bild från innan jag gick


Sista inlägget för ikväll

2013-02-24 ♥ 21:32:36

Idag blev det plugg sedan tog jag,mamma och pappa en lång promenad. Efter det drog jag och mamma på ett pass hur skönt som helst nu att börjat komma igång igen, sen kom Figge hit så vi kolla tv med min familj och bara satt och prata ! Imorgon är det skola sedan åker jag till Amber. Men bloggar imorgon mer

Älskar dig !!


Sportlife nu

2013-02-24 ♥ 15:41:50
Nu åker jag och mamma till sportlife, ska vara med på body pump idag !!

Vad jag använder för smink

2013-02-24 ♥ 15:22:38
Fick en fråga vad jag hade för mascara och kajal på en bild jag la ut. 
På bilden använde jag en mascara som heter Clarins wonder perfect mascara och det är den bästa mascaran jag någonsin använt !!!  Sedan använder jag mig av en kajal som är från isadora och den heter 21 soft black,den är väldigt lätt att använda. Jag brukar aldrig använda kajal om jag inte ska göra något speciellt..
Men både mascaran och kajalen är ett tips.

Kort på presenterna

2013-02-24 ♥ 11:16:57
När jag och Emilina hade tjejkvällen så fick jag några grejer ! Jätte nöjd med allt tack så mycket tjejer !!

en helt vanlig söndag

2013-02-24 ♥ 10:28:30
Godmorgon, kvällen igår va jätte trevlig, fick min älskade ridkavaj och pengar jätte nöjd !!  
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på skulle egentligen träffa Ellen men har plugg som vanligt, Så blir en helt vanlig söndag, först plugg sedan gymmet.  Har ju även massa inlägg som jag lovat att lägga upp så idag ska jag fixa dom inläggen
 

Släktkalas nu

2013-02-23 ♥ 18:49:52


Super lördag

2013-02-23 ♥ 16:02:30
Igår kväll hade vi en grym kväll hemma hos Emilina där jag och hon hade en tjejkväll för några i klassen, med goa tjejer kan inget bli fel, kommer upp lite bilder ! När jag kom hem kom figge hit så sov han här. Imorse åkte jag till stallet red ut med cicci i det fina vädret. Om en stund åker hela familjen plus figge och kolla när Filip spelar match ! Sedan ikväll kommer min släkt hit så ska vi ha släktkalas för mig och Filip !
Men ska vara social med figge nu bloggar sen

Kvällens outfit

2013-02-22 ♥ 19:08:32

Förlåt för sämsta bilderna


Hoppningen för Angelica

2013-02-22 ♥ 14:41:00
Igår hade jag ju hoppning. Vi skulle åka ut till min gamla tränare, Amber va hur lugn som helst under hela träningen lyssna hur bra som helst på mina hjälper, vi jobba mycket med vägar och ofta kom vi rätt, såklart blev det något fel någongång ! Problemet vi hade va att det blev fel galopp efter hindret ibörjan av träningen, Amber är otroligt känslig när det gäller det så det är mitt fel, får be Agnes hjälpa mig hur jag ska tänka med det..  Men jag är hur glad som helst att han verkligen börja lyssna på mig innan och efter hindrerna, för på våra första hoppträningar fick jag knappt stopp haha.. 
Men vi ska åka och träna mer för Angelica så det blir nog super ! Mamma och pappa filma lite så har filmer men dom kommer upp imorgon..
 
mitt hjärta..(hahah vi behöver inte titta på mig)

Ute på promenad

2013-02-22 ♥ 14:16:21

Fick håltimma sista lektionen så sluta halv 1 riktigt skönt ! Men just nu är jag och Emilina ute på promenad med hennes hund


FREDAG

2013-02-22 ♥ 08:54:34

Äntligen är det fredag !!
Idag så ska jag först till skolan sedan åker jag med Emilina hem så ska vi fixa lite för vi två ska ha en tjejkväll för några ! Kommer nog bli super, men går till skolan nu fixat tidinlägg som kommer upp


Hörs imorgon

2013-02-21 ♥ 22:12:20

hade hoppträning för Angelica idag och berättar om träningen imorgon för nu är jag hur trött som helst !!
Godnatt


sanningar om mig

2013-02-21 ♥ 14:30:00
- Jag skulle vilja ha en guldfisk HAHA -  ska verkligen köpa en innan sommaren kommer
 
- Jag har jätte lätt att börja skratta när det är helt fel tillfälle 
 
- Som jag skrev för ett tagsedan hata jag vanligt vatten nu är det något av det bästa jag vet !!
 
- Jag vet inte om jag ska ha moppe eller inte
 
- jag längtar till sommarlovet - har hur mycket planer som helst
                     

Slöjd

2013-02-21 ♥ 12:28:07

Just nu sitter jag och har slöjd, dagen har gått skit fort och slutar om en timme så det är ännu bättre ! Efter skolan ska jag till läxhjälpen sedan hämtar min mormor mig och kör mig till stallet ! Men ska sticka nu !

Oseriös tjej


hur min dag varit och morgondagens planer

2013-02-20 ♥ 22:14:00
Idag så va det först skola, hade sega lektioner hela dagen men sluta halv 2 så då är det okej ! Efter skolan kom Figge hit vi plugga lite och bara tog det lugnt, vid 5 gick jag till konfan och figge åkte hem ! 
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt varit social med familjen och sånt. 
Imorgon väntar en rolig dag, först är det skolan efter skolan åker jag till stallet och fixar allt där sedan kommer mamma och pappa så ska vi åka iväg och hoppträna för min förra tränare som jag ska börja träna lite för igen, första gången vi åker iväg med Amber så hoppas det går bra ! Ska iallfall bli jätte skoj ! Men nu ska jag sova så vi hörs imorgon godnatt
här är det inga ledsna miner haha..
 

Skriver av mig lite bara

2013-02-20 ♥ 19:27:00
Just nu händer otroligt mycket i mitt liv.. 
Sen jag börja rida Amber så vill jag ge allt med han, vill satsa och ha mål tillsammans med han. Amber betyder hur mycket som helst, jag kan komma till stallet och inte vara så jätte taggad på att rida men såfort jag träffar han så blir allt direkt posetivt ! jag har haft mängder av skötarhästar,men hos alla har det alltid funnits något som inte kännts perfekt, dom mesta har varit för små och Pärla och jag passa ju tyvärr inte.. Men med Amber känns allt så bra, han är svår att rida men vi tränar för otroligt bra tränare och jag lägger ner mycket tid på att hitta dom små knapparna man behöver för att rida Amber.
 Som jag skrev igår vill jag ju tacka Agnes och hennes familj för den här chansen att rida han, men sedan måste jag tacka min mamma & pappa som verkligen stöttar mig hela tiden, kör till träningar/tävlingar ! 
 
Men sedan kommer vi till den andra punkten som är skolan, sköter jag inte skolan blir det ingen Amber..
Jag måste satsa mycket på  skolan. Jag är den tjejen som kanske inte bara kan sitta i 1 timme och plugga utan jag måsta sitta mycket mer. Skolan är min framtid om jag inte satsar nu på skolan kommer det aldrig bli bra i min framtid..  
 
Som ni läsare kanske har märkt är att bloggen inte varit på topp det senaste nu, men det är bara för att jag har mycket att göra just nu.. Mina inlägg blir bara nu går jag till skolan, sedan åker jag till stallet/gymmet/Figge/kompis eller att jag ska plugga. Men nu ska jag verkligen ta tag i bloggen, men för att jag ska det måste jag sköta skolan så är det bara. Om jag sköter skolan så mår man bättre och då blir det roligare inlägg.
 
Blev ett rörigt inlägg men behövde skriva lite och det är såhär det ligger till ! 
 
Voorwijks Amber

Kärlek

2013-02-20 ♥ 17:12:08


Håltimma

2013-02-20 ♥ 08:15:08

Godmorgon ! Hann inte blogga imorse så gör de nu, dagen börja helt okej att vi fick håltimma men orka inte gå hem så nu sitter vi bara i skolan, men efter skolan ska jag träffa Figge så blir mysigt !


Helt död

2013-02-19 ♥ 22:19:17

Just nu ligger jag i min säng helt död, passet va hemskt men så skönt efter !!
Men ska ta och sova tidigt idag ska ha prov imorgon så mycket sömn är bra ;)
Godnatt !


Gymmet

2013-02-19 ♥ 19:49:56

Nu drar jag och hela min kära familj till sportlif. Jag, mamma och Matilda ska köra ett pass ! Riktigt längesedan jag träna nu på gymmet så ska bli riktigt skönt


Träningsövningar

2013-02-19 ♥ 16:22:29

Här är lite tips på träningsövningar


Godmorgon

2013-02-19 ♥ 07:24:27

Godmorgon, inatt har jag knappt sovit så när man vaknar känns det som huvud ska sprängas men tror det går över ! Idag Går lång jag dag,men det brukar ändå gå fort.
Men ska gå till skolan nu puss


Min dag

2013-02-18 ♥ 18:22:00
Idag börja ju skolan, har varit ledig i två veckor eftersom jag va sjuk hela veckan innan lov så va skönt att komma tillbaka till skolan nu ! Dagen gick jätte fort, Direkt efter skolan åkte jag och Agnes till stallet, vi jobba med bommar hade lite problem ibörjan men gick bra i slutet ! Katten va hur pigg som helst, men hoppas det gick bra ändå för Agnes haha..  Nu ska jag sätta mig och plugga ska ha NO prov på onsdag så bara att tagga till de.. 
Men ska försöka slänga upp lite roligare inlägg så fort jag får tid
Mitt allt.. Måste tacka Agnes och hennes familj att jag får chansen att rida Amber ! Han är verkligen mitt allt

Måndag

2013-02-18 ♥ 07:20:56

Går till skolan nu


Mina presenter

2013-02-17 ♥ 15:56:13
  • Marc jacobs iphoneskal
  • racesafe väst (hann inte ta bild, för den är i stallet)
  • Marc jacobs neseser
  • En vit tröja
  • Marc jacobs örhängen
  • lexington påslakan
  • Ett par mörkblå john whitaker ridbyxor plus ett par strumpor av mormor och morfar (fick det tidigare än vad jag egentligen skulle hehe) 
  •  
    Nästa vecka kommer min släkt hit så då ska vi fira mig också !

Plugg

2013-02-17 ♥ 14:09:40

Nu måste jag plugga skit mycket en stund, men såfort jag är klar kommer tips och mina presenter upp ! Hoppas ni får en roligare dag än massa plugg


LONDON

2013-02-17 ♥ 13:53:45

Åh vill bara tillbaka..


Dagens planer

2013-02-17 ♥ 10:24:03
Om en stund åker jag till kyrkan.. 
Direkt efter det så åker jag och mamma upp till stallet där vi ska träna på att lasta Amber och gå igenom allt, eftersom vi ska åka iväg 2 gånger nästa vecka ;) 
När vi är klara blir det hem och plugga eftersom jag har två prov måndag & tisdag
Men vi hörs såklart mer sen, ska bli bättre bloggningen idag än igår
Bild från i somras
shit vad jag saknar sommaren nu..
 

Lördag

2013-02-16 ♥ 17:54:31
Imorse så tog jag och Figge bara det lugnt,sedan vid 1 åkte jag till stallet och Kom hem från stallet vid 4, jobba jätte mycket med traven idag och han blev riktigt fin i slutet !!  Nu har jag hjälpt pappa med maten och tagit kort på mina presenter som kommer upp imorgon, men bloggar mer sen för ska äta nu
Gammal bild

Nytt ~ gold ~

2013-02-16 ♥ 12:23:29
Den här snygga tröjan fick jag hem i början av veckan hur nöjd som helst


Godmorgon

2013-02-16 ♥ 10:56:55


Super kväll

2013-02-15 ♥ 21:57:08
Kvällen har jag spenderat med min underbara familj och Figge. Vi va på en restaurang och åt god mat !  Nu ska jag,Figge och Filip kolla på en film sedan ska vi sova.. Har försökt att blogga hela kvällen men blogg appen har inte funkat, men har lite saker som kommer upp imorgon så vi hörs då istället. Godnatt bästa läsare och tack för alla grattis !!
 
 

Glad tjej

2013-02-15 ♥ 15:16:13
åkte till stallet imorse, börja med att fixa hela stallet sedan så skulle jag rida. Amber skulle träna kondition, så blev intervaller med korta stigbyglar gissa om mina ben är helt döda nu !!! Men jätte nöjd över han. 
När jag kom hem så såg jag att någon hade ställt en ros,choklad och ben & jarrys i mitt rum så ropa och fråga Filip vem som varit här och då kommer Figge, blev hur överraskad som helst !! Tack så jätte mycket älskling. 
Men bloggar mer sen för ska duscha nu

Äntligen min födelsedag

2013-02-15 ♥ 07:17:31
Godmorgon alla ! Idag fyller jag äntligen 15 år, så halv 7 imorse kom min kära familj in i rummet och sjöng, så fick jag presenter hur nöjd som helst ! Nu kan jag ju inte somna om så tror jag ska sätta på ett avsnitt av pll ;)  
Idag ska jag till stallet ska försöka bli klar där tidigt för har lite planer av resten av dagen men dom skriver jag sedan!

Alla hjärtans dag

2013-02-14 ♥ 17:24:44
Idag är det ju alla hjärtans dag, tror ingen missat det ! Jag har ju turen att ha en underbar pojkvän så idag har jag sagt till han tusen gånger hur otroligt mycket jag älskar han och han betyder massor.  
Idag tycker jag det är viktigt att man förklarar för vänner/familj/pojkvän/flickvän hur mycket dom betyder för dig. 
Va först i stallet hos Amber han fick lite extra pussar och godis vilket han nog gilla, Sedan fick Figge lite extra pussar såklart ! Nu ikväll ska jag spendera kvällen med min underbara familj !
 
Såklart får ni en massa extra beröm att ni är såna underbara läsare !!
Colorful-hearts-photography-separate-with-comma-favim.com-145005_large
Are-fantastic-lightness-photograph-photography-favim.com-144993_large

Bilder från tjejkvällen

2013-02-14 ♥ 17:13:37

Här är en dålig bild på mina presenter men bättre än inget.. Tack ni som gjorde den här kvällen grym ! 

gick inte att blogga imorse

2013-02-14 ♥ 15:53:09
Imorse åkte jag och Figge till stallet börja med att fixa allt sedan red jag, jobba mycket med lösgörande och funka super idag !  När vi kom hem åt vi så nu ska vi sätta på en film eller något. Skulle blogga imorse men det gick inte så blev nu istället, figge ska inte stanna här så länge så när han åkte hem kommer bilder från i tisdags kväll upp !
Fick även en fråga om jag fyllde år idag men jag fyller år imorgon ;) 

lång dag

2013-02-13 ♥ 22:44:55
Idag har jag haft massa att göra vilket gör att bloggen hamnar åt sidan. Igår hade vi en super mysig kväll har bilder som kommer upp imorgon, Sedan sov några över vilket gjorde att vi somna sent och vakna sent.. Vid halv 2 åkte jag och Matilda hem till henne och lämna några saker sedan viddare till Matildas stall där hon red Jasmine, jätte fina är dom tillsammans ! När vi va klara där hämta mamma oss så åkte vi till Amber där jag hade hoppträning. 
Haft en jätte bra dag iallafall ! 
 
Imorgon så kommer Figge hit tidigt så åker vi till stallet, ska fixa allt och rida. Efter det får vi se vad som händer men nu ska jag gå och lägga mig bloggar imorgon .
bild från igår

Hoppträningen med film

2013-02-13 ♥ 21:18:34
Idag va det hoppträning då. Amber lyssna riktigt bra när vi värmde upp så kändes som det skulle bli en lugn träning. 
Det gick hur bra som helst en av dom bästa träningarna på länge, amber lyssna men ändå va framåt precis så jag vill ha han, kändes att alla träningspass den här veckan har gett resultat vilket gör att man blir taggad ! 
Christian (tränaren) sa till mig - shit vilka framsteg ni gjort på så här få träningar ! Vilket alltid är roligt att göra, Absolut finns det saker som jag behöver tränare på t.ex. att få en stabil sits över hindret, det finns alltid saker att bli bättre på.
 Men här får ni se en film hindrerna är 90-100 cm 
 
Tagen från Alice blogg ( http://classicalpony.blogg.se/ ) 

Stress

2013-02-13 ♥ 13:26:07

Ska till Matildas stall nu sedan åker vi till amber för ska ha hoppträningen ikväll !
Men bloggar sedan för är jätte stressad

Jag och bästis


Kvällens outfit

2013-02-12 ♥ 17:52:36

Nu väntar jag på tjejerna kommer bli en super kväll ! Kameran är med hela kvällen så kommer bilder imorgon

Här är kvällens outfit


Äntligen en reklam dom lyckats med

2013-02-12 ♥ 14:05:00
Man dör ju varje gång man ser den !!!
 

Hemma

2013-02-12 ♥ 13:58:13

Kom hem från stallet vid 1, så nu har jag duschat och ätit ! I stallet gick de bra jobba med bommar och kontroll i slutet gick det riktigt bra så är nöjd ! Nu kommer snart Figge så ska han hjälpa mig fixa lite inför ikväll så några tjejer kommer hit ! Men bloggar sen


08:30

2013-02-12 ♥ 08:36:10

Fattar inte hur jag orkar gå upp tidigt på loven men som sagt måste.. Åker iallafall till stallet nu så bloggar när jag är hemma, blir ingen lång dag där idag !

Saknar samba


Godnatt

2013-02-11 ♥ 22:34:00

Ska faktiskt gå och lägga mig nu är jätte trött, imorgon ska jag vara i stallet klockan 9 vilket betyder att jag måste upp jätte tidigt, ska jobba med bommar imorgon. Men bloggar mer imorgon


Två hästar ridna

2013-02-11 ♥ 19:37:06

Åkte till stallet 12 och kom hem 6 så va en lång dag i stallet ! Först red jag amber han jobba på bra ! Sedan fixa jag stallet satt och prata med cicci och Alice. Sedan red jag även Hasse(ciccis ponny) bara skritta han och jogga lite det gick med bra ! Men nu ska jag kolla tv sedan fixa lite inför imorgon


Svar på frågestunden del 3

2013-02-11 ♥ 15:58:00
Kan du inte fota ditt rum för jag skulle gärna vilja se det eftersom jag är en ny läsare till din blogg och jag tycker att ditt rum verkar jätte fint på de bilder du har tagit där så jag ä väldigt nyfiken på hur det ser ut!
Svar: Ja absolut fixar det ikväll ! :)
 
hur blev du & figge tillsammans? 
har du något tips på hur man ska våga visa sina känslor för killen man gillar? 
ps, världens bästa blogg! puss
Svar: Jag och figge blev tillsammans igenom våra kompisar. 
Tyvärr inte.. jag är nog inte den tjejen som tar första steget. Tack så jätte mycket !!
varifrån får du inspration till träningen? Svar: Igenom olika appar på instagram, haha !
vilka appar har du på telefonen? Svar: Massor, lagt upp det en gång men kan göra det igen !
kan du inte göra drömoutfits?  Svar:Jo visst kan jag göra det 
favoritaffärer i gbg? Svar:Tara, fiorucci, Raglady, tessie och gina tricot
snygga vår kläder?  Svar: Kommer ett inlägg om det
hur länge har du och figge varit tillsamans? Svar: Vi har varit tillsammans i 8,5 månad 
 
vilken skola går du på? Svar: jag går på munkegärde
barndomsvän? Svar: Matilda höjer
snyggaste på din skola? Svar: Beror om du menar kille eller tjej
snyggaste på thorild/ytterby? Svar: Ingen aning finns massor, men av killar på ytterby är det såklart Figge
 
Saknar du den tiden du umgicks jätte mycket med Emma och Charlotte ? Har dom någon blogg ? Vem av dom kommer du mest överens med ? Svar: Ja det gör jag, Emma har en blogg.  Kommer överens med båda !
Vilka låtar lyssnar du på när du tränar ? Kan du lägga upp motivations bilder om träning ?:)
Svar: Kan lägga upp lite tips på låtar, ja det kan jag göra ! :)
 
favoritfärg? Svar: vit
97 kompisar? Svar: många. Men Matilda är den 97 jag är närmast med
hur lärde du och alice känna varandra? Svar: Vi är sysslingar så vi har alltid känt varandra men det var igenom Figge vi fick bättre kontakt 
hur lång är du? Svar: 157 cm
kan inte du ta lite mer nya bilder till bloggen?  Svar: Jo ska göra det, men får så ofta osminkad och då tycker jag de är tråkigt att ta bilder..
 
Är du vän med Agnes?  Svar: Jag är vän med Agnes
Varför träffas ni aldrig? Svar: vi träffas jätte ofta i stallet !
Va hände mellan er? Svar: Det är privat, men jag har lämnat det bakom mig och vi har det bra nu 

 
köper du alla dina kläder själv? :) Svar: Nej det gör jag inte !
Har du en bra relation med din familj? Svar: Jag har en jätte bra relation med min familj
Kan du svara i ett videoinlägg? ;) Svar: Blev inte så den här gången, men ska göra ett videoinlägg
Är du nöjd med ditt utseénde? Svar: Finns alltid saker man är nöjd med och inte nöjd med
Vilka är dina högsta betyg? Svar: Det är privat, går inte ut med mina betyg i blogge 

tessie/chelsea vs fiorucci
Sverige vs utomlands 
Kungälv vs Göteborg 
Munkegärde vs kullen
träna vs rida - älskar båda
lördag vs fredag
 
 

Veckans planer

2013-02-11 ♥ 14:02:00
Har ju Amber varje dag så blir mycket tid i stallet det här lovet

stallet nu

2013-02-11 ♥ 11:48:45
Åker till stallet nu, ska rida mycket lösgörande idag, ska fixa lite extra i stallet idag också ! Men måste åka nu har fixat inlägg som kommer upp 

Uppe tidigt

2013-02-11 ♥ 09:02:55

Godmorgon ! Eftersom jag missa väldigt mycket när jag va sjuk måste jag ta igen massa nu på lovet.. Så nu är jag redan uppe ska sätta mig med lite plugg en stund.. Kanske inte det roligaste men jag MÅSTE. Innan jag åker till stallet ska jag fixa lite tidinlägg som kommer upp men bloggar mer sedan


Bio nu

2013-02-10 ♥ 18:58:02

Om bara en liten stund åker jag, Charlotte och Josefine in till stan vi ska kolla bio ! Vi ska kolla på ego, är det någon av er som har sätt den va tycker ni om den ?
Men bloggar sen


Perfect two

2013-02-10 ♥ 18:07:00

Hemma nu

2013-02-10 ♥ 17:21:48

Kom hem från stallet nu, red Inte för det var WE träning så borsta bara och myste lite ! Han va väldigt hoppig att ta in idag så tyvärr lyckades han träffa cicci på benet, hoppas det gick bra ändå!
Men imorgon blir det ett dressyrpass ! Men nu ska jag äta lite sedan ikväll gå på bio mysigt !


SUMMER

2013-02-10 ♥ 13:42:27


Godmorgon

2013-02-10 ♥ 10:36:14

Godmorgon ! Imorse när Jag vakna träna jag lite fast hemma då, skönt att börja morgonen så ! Åt frukost och sedan fixa jag mig lite, för om en stund så åker jag till kyrkan sedan ska vi till mormor och morfar och äta, efter det blir det stallet och ikväll ska jag på bio, Perfekt söndag !


Trevlig lördag

2013-02-09 ♥ 23:32:03

Idag har jag bara tagit det lugnt, sedan vid 6 va vi bjudna till våra grannar så åt middag där mysigt ! Nu är jag jätte trött så ska sova bloggar imorgon

Saknar dig redan..


Film tips

2013-02-09 ♥ 15:58:58
Nu när jag varit sjuk har jag hunnit se massor av filmer.  Såg på en film som heter the impossible. 
Det handlar om en familj som ska åka till Thailand, dom drabbas av tsunamin vilket ställer till det väldigt mycket, Jag grät nog från jag tsunamin kom tills filmen var slut, Filmen va jätte bra men hemsk, man tänkte hundra gånger, tänk skulle det vara jag ?!.Men helt klart värd att se !
klicka här för att ta dig direkt till filmen
Här är trailen:
 

svarar på frågor

2013-02-09 ♥ 15:20:00
vad kostar den? 
Svar: Den kostar runt 350 kr. 
Fick du tag på Justin Bieber biljetter? :)
 
Svar:Tyvärr inte..Men jag är ju inte världens fans och då verkar de ju som man inte får gå på Justins konsert eftersom man ska ha gillat han sedan han börja sin karriär  Ibland undrar jag hur folk tänker
 
Hur gör du så på dina bilder ? :) 
ibland har du hjärtan osv.. :) 
Svar: Jag använder en app som heter pixlromatic, photojus och LINE camera ! :) 

Äger du amber eller hur ligger det till? Bra blogg!
 
Svar: Nej utan han ägs av Agnes och hennes familj. Men eftersom hon har en till ponny hinner hon inte riktigt med Amber, Men jag rider Amber 3 gånger ! 
 

Hoppningen

2013-02-09 ♥ 14:00:57

Hoppningen idag gick bra, han va väldigt pigg eftersom han vila igår, vi hoppa en bana på 90 cm utan problem så det kändes skönt ! Efter hoppningen så fixa jag stallet sedan åkte vi till tre hästar snabbt !
Nu ska jag ta de lugnt så bloggar sen

Min biff !!


Uppe tidigt

2013-02-09 ♥ 07:18:53

Är uppe tidigt idag för ska ju hoppträna, ska bli jätte kul så va snabb upp imorse ! Men måste skynda mig nu men bloggar efter träningen


Fredagkväll

2013-02-08 ♥ 21:48:29
Haft en mysig fredag, Figge kom hit en stund kolla film och bara prata, älskar dig !  Imorgon blir det att gå upp tidigt startar helgen med en hoppträning och det är ju aldrig fel ;) Mamma filmar nog så ska försöka lägga upp  lite då !
men nu ska jag sätta på ett avsnitt av pretty little liars innan jag somnar
godnatt
 

vad jag önskar mig

2013-02-08 ♥ 12:44:57
Som några kanske vet så fyller jag 15 år om exakt en vecka.
Såhär kommer dom 3 sakerna som ligger högst upp på önskelistan. Sedan är de massa annat.. 
En ipad och ett fodral från marc jacobs (hitta ingen bra bild) 
 
En blus från hunky dory
 
 
 
En riktigt snygg kavaj från spooks 
 
 

Nu är jag tillbaka igen

2013-02-08 ♥ 10:59:09
Efter en lång jobbig vecka kan jag äntligen säga att jag känner mig bättre ! Fick ju influensan vilket betyder att jag haft 40 grader feber och min kropp har kännts som jag sprungit maraton. Varit jobbigt att bara ta sig från sängen till toan som ligger brevid mitt rum..  Men idag känner jag abslout mig bättre det är bara hostan som sitter kvar. 
 
Under den här veckan har det hänt mycket jag har fått tillbaka min dator som varit på lagning, jag har blivit helt beroende av en serie som heter Pretty little liars har ni inte börjat se den måste ni göra det den finns att kolla på här ,  jag har även fattat att man aldrig skulle klara sig utan skolan, allt jag vill nu är att gå till skolan, nu kände jag mig som en liten dagis tjej som bara - mamma jag vill också ha läxor och gå i skolan !! jaja nästan så är de..
 
Idag börjar ju även sportlovet hur mitt lov ser ut kommer i ett annat inlägg kommer tyvärr bli mycket plugg eftersom jag missa mycket under den här veckan.  
Men nu ska jag inte bara sitta här och skriva utan kommer roligare inlägg senare. 
Tack för ni läsare varit kvar även fast bloggen nästan stått helt stilla ! ♥ 

sjukling

2013-02-06 ♥ 16:46:39
Hej bästa läsare ! Som jag skrev i söndags  är jag sjuk, har hög feber och ont i hela kroppen åkt på en riktigt influensa, Har ingen ork att sätta på datan och blogga därför är bloggningen jätte dålig. Men hoppas verkligen att jag blir helt bra snart och då är bloggen tillbaka med massa roliga inlägg, får se till att fixa en tävling !!
Men hoppas ni mår bättre än mig så bloggar jag såfort jag är frisk igen. 

Godmorgon

2013-02-05 ♥ 10:55:42

Hemma idag också mår inte helt hundra än


Tips till dig som vill få längre ögonfransar

2013-02-04 ♥ 18:40:34
I julklapp så fick jag x-lash. Det är en sak som hjälper dig att få dina ögonfransar att växa. 
Innan jag börja med den här hade jag rätt långa ögongransar så va inte helt säker om den skulle hjälpa jätte mycket. Men nu när jag börjat använda den här så har mina ögonfransar vuxit jätte mycket, går ofta utan smink för det är inte super stor skillnad.
Så vill du slippa mascaran varje morgon så är mitt tips abslout x-lash.
Kan bara beställas inte köpas i affärer
finns t.ex. här att beställas http://xbeauty.se/shop/xlash/
(ska fixa bild på mina ögonfransar en dag också !

Saknar

2013-02-04 ♥ 15:01:54

Åh saknar amber redan även fast jag va där i lördags.. Ska bli så sjukt mysigt för ska ha han hela sportlovet, gissa om jag längtar ?!


Hemma

2013-02-04 ♥ 13:04:54

Som jag skrev igår är jag sjuk, igår sov jag nästan hela dagen. Mådde inte bra imorse heller så blir ingen skola för mig,ska nog inte till skolan imorgon heller.. Men ville bara göra ett inlägg och säga att jag lever, har ingen ork att blogga nu när jag är sjuk


Sjuk

2013-02-03 ♥ 10:10:29

Har knappt sovit något inatt, ena sekunden frös jag massor sedan svettades jag.. Så har hög feber, kommer nog aldrig upp från sängen idag, längesedan jag mådde så dåligt ! Får se om jag orkar att blogga idag, men hoppas ni mår bättre än mig och ha en bra söndag så får vi se hur mycket vi hörs på bloggen


Galna hästar

2013-02-02 ♥ 18:22:09

Åkte till Stallet förut, blev inget hårt pass utan red ut en sväng med Agnes, det börja jätte bra hästarna va lugna men så skulle vi börja trava då blev dom galna ställde sig lite galoppera på sidan och gick inte att stanna haha..men till slut lugna dom ner sig. Nu ikväll kommer Matildas familj hit så blir nog mys !


tränings insipration

2013-02-02 ♥ 14:28:53

Älskar vädret

2013-02-02 ♥ 12:46:36
Sov hos Figge inatt så kunde inte blogga jätte mycket igår kväll. Vi kolla massa filmer och bara tog det lugnt. Åkte hem från han vid 12 och nu ska jag fixa lite saker sedan åker jag till Amber ska rida ett hårt pass idag, hoppas på att kunna skritta fram lite ute så sjukt fint väder, känns som det är vår idag. 
Men bloggar mer sedan
Gammal bild

Mysig fredag

2013-02-01 ♥ 20:24:23


tog bort förra inlägget

2013-02-01 ♥ 16:46:56
Tog bort förra inlägget pågrund utav att många trodde det var Figge.. Men det är det inte, utan det är en annan sak som jag inte skriver i bloggen, men kan säga att idag fick jag lära mg vem som inte är värt min uppmärksamhet längre
Men nu ska jag vara social med figge så bloggar jag sen
Hqlines-swag-girl-boy-couples-favim.com-506231_large
 

Frågestund - Svaren del 2

2013-02-01 ♥ 15:15:00
Vad tycker du är bäst med stall rogstorp & vad tycker du är sämst? :) svar: Jag tycker det mesta är bra ! Kan inte säga något som är sämst än eftersom jag inte stått där jätte länge :) 
Varför är Amber den sötaste,bästaste och underbaraste i hela världen? Svar:  Han är född sån ;) 
Varför kommer ni krossa alla på tävlingsbanorna? Svar: haha vänta och se ;)

 
vad tycker du om Figge?  Svar: jag tycker Figge är världens bästa 
2. hur mycket älskar du din brorsha?? (Filip) Svar: Jag älskar han hur mycket som helst !
3. Oskuld? Svar: Privat
4. vad är det dyraste du har köpt? Svar: ingen aning..
5. Vad tycker du om Wilma hallgren (jag tycker hon e underbar) Svar: jag tycker hon är snäll & söt
6. vem är den roligaste i din klass? Svar: Abrar
7. vem är den roligaste i din skolan? Svar: ingen aning
8. Vilka bloggar läser du? Svar: oj massor !
9. favorit kändis? Svar: Justin Bieber <3333333
2012 Summer Covers by Justin Bieber at Rollacoaster Magazine Justin Bieber Covers Rollacoaster Magazine Summer 2012 Photo Shoot

10. Favorit låt? Svar: olika
11. top 5 bästa kompisar? Svar: Skriver inte 5 för har massor 
12. hemma eller borta? Svar: Beror vad du menar med borta, men älskar att vara hemma
13. sommar/ vinter? Svar: Sommar
14. favorit film Svar: kollar inte ofta på film :(
15. det bästa med Figge? Svar: ALLT
16. det sämsa med Figge? Svar: inget
17. kan du göra en videoblogg med svaren?  Svar: någon del kommer i videoinlägg
18. varför började du rida? Svar: För min mamma har alltid hållt på med hästar
19. Vad är det bästa med ridning? Svar: Att man verkligen blir ett med hästen, finns ingen bättre käsnla
20. Varför du du sååååå sööt och snygg?? Svar: haha vet inte vad jag ska svara, men tack ! :)
21. vad är så kul med att blogga?  Svar: Att man kan skriva av sig
22. vad är jobbigt med att blogga? Svar: Att man måste varje dag lägga en stund på att fixa saker på bloggen  
23. skulle du vilja ha en lilla syster?? Svar: jaa !!
24. Vem va du kär i innan du blev ihop med Figge? Svar: en jag abslout inte kommer nämna här
25. kan du video blogga mer? Svar: ja, men då får ni tipsa om vad jag ska prata om
26. Älskar din blogg Svar: tack så mycket
27. Om du va vilse i en Ö, vilka skulle du vilja ha med dig (5 stycken) Svar: Min familj dock är vi bara 3
28. när grät du senast? och varför? Svar: va jätte längesedan jag grät så vet inte..
29.Hur länge vill du va ihop med Figge? Svar: Föralltid !!
 
Nästa del ska jag se till kommer i videoblogg måste bara ha någon som kan fråga mig frågorna..
 

min dag och en bra låt

2013-02-01 ♥ 14:58:37
Kom hem från skolan för en timme sedan, la mig ner i soffan en stund och bara kolla på datan ! Nu ska jag laga lite mat till mig och min lillebror sedan åker jag till Figge blir nog mysigt !  Igår skulle jag ju skriva ett långt inlägg men det gick inte hade ingen insirpation så får se om jag lyckas få till det idag istället ! Men får börja laga mat nu puss
 
En grym låt

nytt

2013-02-01 ♥ 14:28:19
Igår kom mamma hem med en olja jag velat ha ett tag. Den heter moroccanoil, och ska hjälpa dit hår att "växa".
Nu på vintern är mitt hår jätte tort och tråkigt men när jag tog den här oljan blev det jätte mjukt och skönt. Eftersom jag inte använt det så länge kan jag inte säga med handen på hjärtat att det funkar super, men överallt där jag läst om den här oljan säger att den funkar och är kanon ! Så märker jag skillnad blir det abslout ett tips. 
Finns att köpa på åhlens

Fredag !

2013-02-01 ♥ 08:42:40

Om bara en liten stund går jag till skolan, fredagar brukar gå fort ! Efter skolan ska jag gå hem en stund sätta mig och fixa med bloggen och bara ta det lugnt behöver det efter en stressig vecka.
Men bloggar när jag är hemma sen



Hej ! Jag Heter Emma Strand och bor lite utanför göteborg. Jag är 16 år och går alltså mitt sista år på högstadiet. Det ni kommer få läsa om i bloggen är mitt liv, outfit,shopping. min foderponny Amber, träning och mycket mer ! Hoppas du gillar det och stannar.