Skolavslutning

2014-04-30 ♥ 15:23:00
 
 

😍
                         Nu är det inte långt kvar till vi slutar skolan och vet inte riktigt vad jag känner om jag vill sluta eller inte..Vill börja om allt men ändå vill jag stanna kvar på den skola man varit på i 3 år nu !
 
Igår fick jag iallafall hem min klänning jag skall ha och den satt perfekt, så egentligen är jag beredd för en avslutning ;)
 
 

Snart lov

2014-04-30 ♥ 07:38:56
Skönt med en kort vecka ! 

Såhär rullar jag runt idag, hoppas ni får en super dag 



Hej igen !

2014-04-29 ♥ 15:30:54
Det här med att hinna blogga, fixa stallet, träna, träffa kompisar/pofjkvännen och hinna plugga har inte alls jag hunnit med den sista nu ! Egentligen hinner jag allt förutom bloggen, men då har det gällt att planera allting i sekund..
Egentligen skall jag inte klaga för jag älskar att ha mycket att göra, och att vara i stallet några timmar är där jag kopplar av bäst, helt klart min favorit plats !
 
Men tyvärr har min blogg fått en rejäl smäll av alla grejer som skall hinna fixas varje dag, jag har inte haft tiden att sätta mig ner och fundera på vad jag skall skriva idag.
Nu har jag tänkt och tänk hur jag skall göra med bloggen skall jag lägga ner den? skall jag försöka igen
och jag har bestämt mig för att "börja om" skall försöka variera mer på inläggen så det inte blir bara vad jag gör varje dag eftersom det är ungefär samma sak :)
 
Så nu kör jag igen !!
 
 

Fredag !

2014-04-25 ♥ 08:48:47
Spenderade hela kvällen igår med figge vilket var jättemysigt ! Idag skall jag först till stallet och fixa inför tävlingen imorgon, sen skall jag och några fira Alice som fyller år, grattis gumman ! Blir en perfekt fredag 


Torsdag

2014-04-24 ♥ 09:20:14
Just nu sitter jag i skolan och blev precis klar med mitt So arbete, Slutar vid 2 så är en kort dag idag !
Då skall jag direkt upp till stallet för skall komma en med ett nytt täcke till Amber, sedan skall jag rida och fixa allt.
Ikväll skall jag till sportlife och köra ett nytt pass som heter GRIT aldrig gjort det så skall bli spännande, sedan köra bodybalance. Så är en väldigt standarddag för mig först skolan,stallet och sen träna ;)

Men nu skall jag fokusera så bloggar jag sen
 

Två härliga pass avklarade

2014-04-22 ♥ 21:35:00
Träningen va super förut, först så körde jag och Kajsa indoor och sen cxworx, nu är jag iallafall helt slut så skall ringa till figge och säga godnatt sedan sova 


Vanliga rutiner igen..

2014-04-22 ♥ 17:42:00
Hej ! Gud va längesedan jag logga in här på bloggen men inte haft någon tid/ork alls..
Nu har iallafall skolan börjat igen och då kommer man in mer i rutiner ! Det är svårt att hinna med allt eftersom jag är i stallet nästan varje dag är det så svårt att hinna sätta sig och skriva, hoppas ni kan förlåta mig !
 
Mitt lov har iallafall varit hur bra som helst, igår så var vi iväg på en pay and jump och det gick sååå bra, han var extremt taggad men kändes väldigt bra så nollade båda rundorna. 
Kom nyss hem från stallet efter en promenad med Amber och Ebba så skall snart iväg till sportlife och träna
tack pappa & mamma för ni ställer upp så mycket för mig och Amber ! Och tack Agnes som va med och hjälpte till igår, ni är guldvärda

Glad påsk

2014-04-19 ♥ 22:14:09

Hoppas ni haft en super dag ! 


Att hinna med allt

2014-04-17 ♥ 15:42:17
Det här lovet sa jag att jag skulle ta det lugnt varje dag, har blivit helt tvärtom hehe.. Men skall inte klaga för älskar att ha roliga sake inplanerade under dagarna och det har jag verkligen haft ! 
Tyvärr hamnar bloggen lite åt sidan, vilket är något jag skall försöka tänka på



Två helt perfekta dagar.

2014-04-15 ♥ 17:59:00
Måndag
Vaknade först upp i min älsklings famn, sedan åkte jag till stallet jobbade med bommar att kunna korta och länga hans steg, sedan åkte och tränade snabbt och sedan åkte jag hem och fixade mig så träffade jag lite kompisar, vi pratade och åkte till maxi och köpte massa gott som vi åt, så kollade vi på en riktigt bra film den va sjukt spännde the call hette den så ett tips !
Sedan sov Figge hos mig, va en helt perfekt måndag !!
 
 
 
 
Tisdag 
Morgonen började exakt samma som måndagen, vaknade upp med figge och åkte direkt till stallet, sedan vid 1 så träffade jag Alice så köpte vi sallad och jordgubbar och åkte till fästningen där vi tog en promenad och sedan hade en liten picknik, va helt perfekt väder så var super mysigt, att bara sitta och prata i solen, kunde inte bli så mycket bättre !!
Sedan tog vi en sväng hem till Figge och pratade med han, Nu skall jag ladda om för att köra två pass på sportlife
 
 
 
 
 

Söndag

2014-04-14 ♥ 10:22:00

Igår så var jag först i stallet, red för Alice och det gick rätt bra även fast det kändes som hela ridhuset skulle blåsa bort, tack så mycket för hjälpen Alice ! 
Sen åkte jag hem och somnade va helt slut.. Senare åkte jag och pappa till sportlife och sen åt vi middag! Vid 8 åkte jag till figge så sov jag här inatt, så nu har vi precis ätit frukost så jag skall snart åka till stallet 

Så skönt att ha lov

2014-04-13 ♥ 10:42:29
Äntligen är det lov och nu har dagarna gått såfort, I fredags så klippte jag mig och tränade, sedan hade jag,Figge och min lillebror en tacokväll var supermysigt. 
Igår sov jag och figge länge, sedan åkte vi ner till kongevi och kollade en match mot Ikk-kode, träffade några där så va trevligt, sen åkte jag till stallet och på kvällen åkte vi till Matildas familj, var jättemysigt vi åt middag och bara satt och prata, nu får jag se vad som händer så bloggar jag mer sedan
Älskar dig något extremt !!

Äntligen fredag

2014-04-11 ♥ 07:23:24



Tur att det snart är lov

2014-04-09 ♥ 15:33:47
Igår så va en dag med massa saker. Vi fick håltimma sista lektionen igår och då åkte jag och Kajsa till sportlife och tränade, sen åkte jag direkt hem och då kom min lärare, så pluggade vi.
Vid 6 åkte jag och mamma upp till stallet jag skulle rida och mamma fixade stallet, tack mammi ! Var hemma vid halv 9 och då satt jag och plugga hela kvällen.. 
 
Idag har dagen varit jättejobbig, den har varit lång och jag är sjukt trött, men bara att bita ihop det är snart lov ! Men just nu sitter jag och pluggar igen, har prov imorgon så måste verkligen fokusera ! Ikväll är det iallafall hoppträning så det gör dagen så mycket bättre !!
En bild från igår när jag och Kajsa tränade // Dålig bild på dagens outfit 

Onsdag

2014-04-09 ♥ 08:06:44
Slutar 3 så bloggar då 


Beyoncé

2014-04-07 ♥ 19:32:00
 Jag har verkligen blivit beroende av Beyoncé, tror helt klart jag blivit smittat av Abrar som alltid pratar om henne ;) Hon är verkligen en grym förebild och helt perfekt, en dag vill jag verkligen se henne live !!
 
 
 

Nytt

2014-04-07 ♥ 14:26:59



Måndag

2014-04-07 ♥ 08:50:23
Då var det skola igen, idag blir det mycket plugg sen skall jag möta upp mamma och fixa lite saker ! 
Hoppas ni får en grym start på veckan 



Söndags ångest

2014-04-06 ♥ 21:39:48
Imorgon är det ju måndag igen.. Helgen bara springer iväg och jag längtar faktiskt inte alls till skolan.
Men idag har det varit en väldigt bra söndag, vid halv 12 åkte jag och Kajsa till stallet var jättemysigt även fast det tyvärr va super tråkigt väder !! Va hemma vid 2 och då åkte jag hem en stund och vila sedan tog jag & mamma en sväng till sportlife och nu ikväll har figge varit här ! 
 
Men nu skall jag ta och sova, väntaren vecka med sjukt mycket plugg
Mitt finaste hjärta
 

stilrent med snyggt

2014-04-06 ♥ 15:35:33
 
spring
 
 

Skäms så otroligt mycket..

2014-04-06 ♥ 10:40:52
Hej ! Som ni märkt har min blogg varit nere helt den här veckan.. Jag har haft saker att göra hela tiden och sen har jag känt att jag var tvungen att ta en liten paus från bloggen.
Men nu är jag full med ny inspration igen !! 
Den här veckan så har jag bland annat träffat min underbara pojkvän efter att han varit borta i en vecka, haft dressyrträning för christian som gick kanon, varit och grillat med en massa kompisar på ingetorpsjön och igår var jag på en super mysig tjejkväll för Alice som fyllt år !
 
Här får ni lite bilder från min vecka
 

en bra tisdag

2014-04-01 ♥ 14:58:36
Kom precis hem från skolan, var en riktigt bra dag, börja med sovmorgon sedan gick vi och köpte glass och sedan fick vi sluta 40 min tidigare ! Finns inget att klaga på ;) 
Nu skall jag äta lite sedan kommer min lärare så skall vi plugga inför nationella och ikväll skall jag träna !
                                    Bild från igår 
 

Första glassen för iår

2014-04-01 ♥ 12:10:52

Bloggar direkt när jag är hemma


Hej ! Jag Heter Emma Strand och bor lite utanför göteborg. Jag är 16 år och går alltså mitt sista år på högstadiet. Det ni kommer få läsa om i bloggen är mitt liv, outfit,shopping. min foderponny Amber, träning och mycket mer ! Hoppas du gillar det och stannar.